Drie creatieve oplossingen
voor 10 euro

Maak een afspraak voor een
vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

 
Print Deel

Frisse Start: alles wat je wilt weten

Waar wordt het Frisse Start Traject gegeven?
Het Frisse Start Traject vindt intern plaats, dus in jouw bedrijf.  

Hoe groot moet mijn bedrijf zijn, wil het zin hebben om het Frisse Start Traject te doen?
Het Frisse Start Traject is ideaal voor bedrijven met 10 tot 50 medewerkers. Is je onderneming kleiner, dan zijn we je graag van dienst met Frisse Start Advies en/of Frisse Start Coaching. Telt je bedrijf meer dan 50 medewerkers dan maken wij een Frisse Start Traject op maat.

Waarom duurt het Frisse Start Traject 4 maanden?
Het Frisse Start Traject bestaat uit 10 stappen. Bepaalde stappen hangen nauw met elkaar samen en bij andere stappen staan we langer stil. Voor een optimaal resultaat is het cruciaal om alle stappen te doorlopen. Na gemiddeld vier maanden hebben wij samen met jou én je medewerkers je bedrijf weer opgeschud en van de grond af opnieuw opgebouwd.

Hoe praktijkgericht is het Frisse Start Traject?
Het Frisse Start Traject biedt optimale kennis en expertise die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ons advies verdwijnt dan ook niet in een ordner in de kast. Want samen met jou bouwen wij je onderneming van de grond af opnieuw op. Dit doen we aan de hand van een Actieplan: een complete lijst met een aantal concrete verbeterpunten. Niet verwonderlijk dat het Frisse Start Traject veel commitment van jou en je medewerkers verwacht. Met als resultaat: jouw ideale bedrijf, hét bedrijf zoals jij het wilt hebben. Wij noemen dit je Droombedrijf.

Wat doe ik tijdens het Frisse Start Traject en wat doet de Frisse Start Adviseur?
De Frisse Start Adviseur is de persoonlijke sparringpartner van jou als ondernemer. Hij leidt alle gesprekken binnen het Frisse Start Traject, legt uit en laat zien, begeleidt, stuurt bij en levert werkdocumenten die exclusief voor dit traject zijn opgesteld. Jij als ondernemer én je medewerkers gaan met alle opdrachten aan de slag.

Wat kost het Frisse Start Traject?
De kosten van het Frisse Start Traject zijn afhankelijk van het aantal medewerkers binnen je bedrijf. Voordat we aan de slag gaan, weet je precies wat het Frisse Start Traject je kost én oplevert.

Wat is het verschil tussen Frisse Start Advies en Frisse Start Coaching?
Bij een Frisse Start Advies krijg je van onze adviseurs een concreet advies op basis van een vooraf afgesproken resultaat. Of zij bieden je een effectieve oplossing voor een specifiek probleem.

Frisse Start Coaching biedt je een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-eenrelatie. Samen met onze Frisse Start Coach neem je de tijd om je drijfveren, overtuigingen en ge-drag te onderzoeken. Met maar één doel: je inzichten te geven waaraan je zelf tot nu toe niet hebt gedacht. Zo stelt je coach precies die vragen die jouw gedachten op gang brengen en je helpen te groeien en te werken aan jouw persoonlijke coachvraag.

Hoe kan ik me aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek?
Door telefonisch contact met ons op te nemen via 024 - 3244 633, een e-mail te sturen of door het contactformulier op deze website in te vullen. Wij komen dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek voeren voor 10 euro, want goede raad hoeft niet duur te zijn. En het mooie is: tijdens dit adviesgesprek krijg je inzichten die je direct binnen je bedrijf kunt toepassen.

Mijn bedrijf zit in Zuid-Limburg, is Frisse Start daar ook actief?
Ja, onze klanten komen uit heel Nederland, dus wij zijn in heel Nederland werkzaam.