Print Deel

Frisse Start Interim: zet concrete stappen met een tijdelijke sparringpartner

Een ondernemende en meewerkende interimmer van Frisse Start geeft verbetertrajecten vorm of voert ze uit. Deze sparringpartner op niveau helpt je om concrete stappen te zetten. Zodat je bedrijf groeit of nog succesvoller wordt.

Frisse Start Interimmanagers staan voor je klaar op die momenten dat jij het nodig hebt. Voor een week of enkele maanden. Van crisismanagement, conflicthantering en extra managementcapaciteit tot verkoopbegeleiding, projectmanagement en het uitvoeren van veranderprocessen. Onze interimmers geven je ideeën vorm en voeren resultaatgerichte verbetertrajecten uit.

Betere performance, op welk vlak dan ook
Ondernemende Frisse Start Interimmanagers springen met een frisse hands-on aanpak bij op die vlakken waar jij ondersteuning zoekt. En omdat je tijdelijk beschikt over een sparringpartner op niveau is de kans groot dat jullie samen tot ideeën komen waar nog niemand anders aan heeft gedacht. Met als resultaat: een betere performance, op welk gebied dan ook.

Uitvoering Actieplan Frisse Start Traject
Een Frisse Start Interimmanager kan je ook helpen bij de uitvoering van de verbeterpunten uit het Actieplan. Het intensieve Frisse Start Traject zit er wel op, maar wij weten uit ervaring dat er nog heel veel te doen is. Frisse Start Interim ondersteunt je hier graag bij.

Meer weten?
Veel ondernemers in het mkb profiteerden al van Frisse Start Interim. Wil je zelf ook concrete stappen zetten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen direct contact met je op. Of bel naar 024-3244 633. Wij staan je graag te woord.