Print Deel

Frisse Start Traject: in 10 stappen je bedrijf op orde

Wat is het Frisse Start Traject?

Frisse Start heeft een uniek 10-stappenplan ontwikkeld – speciaal voor het mkb – dat wij het Frisse Start Traject noemen. Zie het als een Intensive Care Traject. Binnen dit traject voer je samen met onze Frisse Start Adviseur noodzakelijke verbeteringen door op het gebied van organisatie, personeel, financiën en procedures. En omdat je medewerkers als geen ander weten hoe je bedrijf in elkaar steekt, worden zij intensief bij het traject betrokken. Met als doel: jouw Droombedrijf realiseren waar jij ook doet wat je echt leuk vindt. Zo geef jij je bedrijf weer de impuls die het nodig heeft om succesvol te zijn.

   

Stap 1 - Mijn Droombedrijf 

In de eerste stap van het Frisse Start Traject omschrijf je hoe jouw Droombedrijf eruitziet. Jouw Droombedrijf is hét bedrijf dat je eigenlijk echt zou willen – los van alle conventies – en loopt als een rode draad door het Frisse Start Traject heen. 

 

Wat levert het Frisse Start Traject op?
Het Frisse Start Traject levert je een heldere en doorzichtige organisatiestructuur, een uitdagende missie en visie, gemotiveerde en betrokken medewerkers, goed gedocumenteerde werkprocessen, (soms fors) betere resultaten en heel belangrijk: een gelukkige(re) eigenaar.

Wat maakt het Frisse Start Traject uniek?
Het traject is ontwikkeld door ondernemers uit het mkb die dezelfde of vergelijkbare ervaringen hebben gehad. Dat maakt het Frisse Start Traject praktisch, duidelijk, resultaatgericht en vooral ook herkenbaar. Bovendien zijn onze Frisse Start Adviseurs allemaal (oud-) ondernemers die het klappen van de zweep als geen ander kennen. Dus ideale sparringpartners om jouw bedrijf verder te ontwikkelen! 

Hoe lang duurt het Frisse Start Traject?
Het Frisse Start Traject bestaat uit 10 stappen. Voor een optimaal resultaat is het cruciaal om alle stappen te doorlopen. Omdat alle medewerkers intensief worden betrokken en wij samen met jou je bedrijf opnieuw opbouwen, duurt het traject gemiddeld 4 maanden.

En verder?
Een klik tussen jou en onze Frisse Start Adviseur én wederzijds vertrouwen zijn een onlosmakelijk onderdeel van het Frisse Start Traject. Je verwacht veel van de Frisse Start Adviseur, maar de Frisse Start Adviseur verwacht ook veel van jou en je mensen. Het intensieve traject vraagt om lef en doorzettingsvermogen.

Tijdens een uitgebreide intake – waarin duidelijk de structuur en de inhoud van het Frisse Start Traject wordt toegelicht – stellen wij je vragen tot op het bot om er zeker van te zijn dat jij qua drijfveren bij het Frisse Start Traject past. Ook nemen wij een test af om er definitief zeker van te zijn dat jij qua profiel bij onze Frisse Start Adviseur past, en andersom!

Meer weten?
Leuk om te lezen deze informatie, maar we komen hier uiteraard graag zelf over vertellen. Bel ons of stuur een e-mail. Wij nemen dan direct contact met je op.