Drie creatieve oplossingen
voor 10 euro

Maak een afspraak voor een
vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

 
Print Deel

Frisse Start Advies: maak de juiste keuzes voor je bedrijf

Als succesvol ondernemer moet je van alle markten thuis zijn en dat ben je ook. Frisse Start helpt jou als ondernemer in het MKB de juiste keuzes te maken. Want wij weten: het is soms eenzaam aan de top.

Hak met dat ondernemersbijltje
Je kunt onze Frisse Start Adviseurs inschakelen om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld om je bij te staan als je de balans wilt opmaken. Of als jij je afvraagt of je nog wel op de goede plek zit. Maar ook als je je wilt ontwikkelen of juist een geheel nieuwe richting in je werk wilt kiezen. Misschien is je bedrijf wel klaar voor een andere toekomst, wil je een nieuw product lanceren, wil je de koers verleggen of wat dan ook. Frisse Start Advies hakt samen met jou met dat ondernemersbijltje.

Krijg advies op maat
Onze ondernemende adviseurs hebben het lef om jouw keuzes en beslissingen kritisch te bevragen. Zonder inmenging van eigenbelang denken zij verfrissend met je mee. Indien nodig schakelen wij de expertise in van onze specialist(en) zodat wij – met kennis van zaken en een scherpzinnige blik – tot een advies op maat kunnen komen. 

Kom en blijf op stoom
Maar we gaan nog een stap verder: wij adviseren niet alleen, wij realiseren ook. Samen met jou brengen wij je bedrijf op stoom. Onze Frisse Start Adviseurs zorgen ervoor dat de vaart erin komt en blijft. Niet voor niets geven wij je voldoende bagage zodat je verdere stappen zelf kunt zetten. Want met Frisse Start blijft het niet bij goede adviezen, maar verandert er daadwerkelijk echt iets.

Vraag een adviesgesprek aan
Goede raad is niet duur. Daarom komen wij voor 10 euro een vrijblijvend adviesgesprek met je voeren. Tijdens dat gesprek krijg je een aantal creatieve oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt. Jouw 10 euro schenken wij aan een goed doel. Vul het contactformulier in en wij nemen direct contact met je op. Of bel naar 024 - 3244 633. Wij staan je graag te woord.