Print Deel

Frisse Start zoekt een afstudeerder HRM

Frisse Start groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een scribent/afstudeerder Personeelsmanagement (P&A HRM) voor ons kantoor in Nijmegen. Wij bieden een leuke, uitdagende en hands-on afstudeerplek waar je echt iets kunt bijdragen.

Frisse Start Adviseurs
Frisse Start biedt coaching en advies aan ondernemers in het mkb. Ook werken we met het ondernemende Frisse Start Traject. Een uniek programma dat in tien stappen een bedrijf weer op orde krijgt. Onze diensten worden uitgevoerd door Frisse Start Adviseurs, succesvolle (oud-)ondernemers die weten hoe het is om elke dag te ondernemen. Bij ons geen zwaarlijvige adviesrapporten die in een la verdwijnen, maar praktische en resultaatgerichte adviezen waar een ondernemer direct iets mee kan.

De afstudeeropdracht
Het opzetten van beleid en de werving en selectie van nieuwe Frisse Start Adviseurs worden jouw belangrijkste taken. Verder spring je bij op het gebied van personeelszaken waar dat nodig is.

Jouw profiel
- Je bent een P&A-scribent of -afstudeerder (m/v) op hbo-niveau
- Je hebt een praktische en resultaatgerichte instelling
- Je hebt oog voor detail en je werkt nauwkeurig
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
- Je bent enthousiast, flexibel en gedreven

Solliciteren
Pas jij in dit profiel? Neem dan telefonisch contact met ons op via 024-3244 633, stuur een e-mail naar info@frissestart.com of vul het sollicitatieformulier in. Dan hoor je gauw van ons.