Print Deel

Petra Boddé, office manager Frisse Start 

Ik weet wat het betekent om verantwoordelijkheid te dragen voor medewerkers, resultaten en doelen. Want als leidinggevende heb ik hierin bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven veel ervaring opgedaan. Daarnaast zie ik, als partner van een ondernemer, welke successen, valkuilen, uitdagingen, drama’s, stress en geluksmomenten bij het ondernemerschap horen.

Mark Maasdam, oprichter van Frisse Start, ken ik al jaren als een bevlogen ondernemer die de ups en downs van het ondernemen daadwerkelijk zelf heeft ervaren. Samen met hem heb ik het Frisse Start Traject mede vormgegeven. Dankzij mijn ervaring in allerlei verschillende functies help ik het Frisse Start Traject concreet, uitvoerbaar en vooral praktisch te houden.

Frisse Start is een onderneming met ondernemende adviseurs die ondernemers helpen. Onze trajecten helpen je je onderneming helemaal op orde te brengen. Daarvan ben ik honderd procent overtuigd. Nieuwsgierig? Neem contact op en ik kom hierover graag bij je vertellen.