Print Deel

Dietha Paauw

Specialisme: Frisse Start Traject.

Het belangrijkste voor succes: ondernemen met ziel en zaligheid. Dátgene doen wat jou persoonlijk raakt en bezielt. Op een manier die plezier, energie en voldoening geeft, maar waarbij doelgerichtheid en focus altijd centraal staan. Als gedreven en optimistische Frisse Start Adviseur help ik ondernemers hierbij. Als eigenaar van een bewegingscentrum weet ik hoe het is om iedere dag weer alle ballen in de lucht te houden. En hoewel dat jongleren soms erg lastig is, vind ik het geweldig. Waarom? Omdat een dag nooit hetzelfde is. Nieuwe uitdagingen dienen zich telkens aan.

Mijn ondernemerservaring zet ik in om andere jonglerende ondernemers te adviseren, te coachen, te begeleiden én te inspireren. Via Frisse Start, een methodiek die duidelijk, overzichtelijk en resultaatgericht is. Bovendien zit je altijd aan tafel met iemand die weet hoe het is om van alle markten thuis te moeten zijn. Profiteer nu van mijn opgedane kennis in het bedrijfsleven, bankwezen, bij overheidsinstanties en als succesvol ondernemer. Of het nu gaat om organisatiestructuren, sales, marketing of personeelszaken: mijn enthousiasme gecombineerd met een vleugje noorderlingen-nuchterheid zorgt voor een doeltreffende samenwerking. Met als resultaat: praktische en reële doelen.

FrisseStart Spreekuur
Ik ben als expert verbonden aan Innovatiehuis Lauwersdelta in Buitenpost en houd hier iedere donderdag van 9.00-12.00 uur een FrisseStart-Spreekuur. Voor slechts 10 euro kun je een vrijblijvend adviesgesprek komen voeren, waarbij je meteen een aantal creatieve oplossingen krijgt waarmee je direct aan de slag kunt. Bovendien kijk ik samen met je wat FrisseStart voor jou en je onderneming kan betekenen. De 10 euro gaat overigens naar een goed doel, dus naast de creatieve oplossingen die je krijgt nóg een goede reden om een afspraak te maken voor een inspirerend adviesgesprek!

Meer weten? Bel of mail me dan.

Telefoon: 06-5088 7384
E-mail: dietha.paauw@frissestart.com
Bezoekadres: Innovatiehuis Lauwersdelta, Kuipersweg 5, 9285 SN Buitenpost