Print Deel

Willeke Vester

Specialisme: Frisse Start Traject

Bezig zijn met de waan van de dag. Daar worden ondernemers in het mkb vaak toe gedwongen. Onnodig. Want door de juiste mensen in te zetten op de juiste plek kom je weer toe aan echt ondernemen.

Als interimmanager heb ik veel ervaring in het organiseren van en het leidinggeven aan omvangrijke teams van technische en creatieve mensen. In een dynamische en voortdurend veranderende werkomgeving. Mijn kennis over bijvoorbeeld contractmanagement, business-, marketing- en opleidingsplannen, productontwikkeling en internationale tenders deel ik graag met jou. Om jou en je bedrijf verder te helpen. En te komen tot ideeën waar nog niemand anders aan heeft gedacht.

Mijn leidraad: het Frisse Start Traject. Een heldere en bewezen methode met tien duidelijke stap-pen binnen een overzichtelijk tijdspad. Onze belofte: al na stap één zien jij en je medewerkers een concreet resultaat. Wil jij met mijn ondersteuning als Frisse Start Adviseur je organisatie weer fris krijgen, zodat je werkelijk tot een betere performance komt? En wil jij een bedrijf leiden zoals je het ook ooit hebt bedacht? Bel of mail dan vandaag nog. Wij vertellen je graag hoe ondernemen weer succesvoller én leuker wordt. Strak plan toch?

Telefoon: 06-2381 4700
E-mail: willeke.vester@frissestart.com