Goede raad is niet duur

Drie creatieve oplossingen
voor 10 euro

Maak een afspraak voor een
vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

 
Print Deel

Wat nou crisis?!

Blijf plussen met Frisse Start

In 2012 zullen 11.000 bedrijven (!) in Nederland failliet gaan. Een stijging van 1.600 ten opzichte van 2011. Dat is de verwachting van onderzoeksbureau Graydon. Ons advies: laat je niet bang maken en luister vooral niet naar adviseurs die zelf nooit ondernemer zijn geweest. Dé eerste stap van een onderneming die blijft plussen. Vooral in tijden van crisis.

In de eerste helft van het jaar gingen er zo’n 3.800 bedrijven over de kop. Volgens Graydon zal de totale schade voor de Nederlandse economie in 2012 uitkomen op een bedrag van 3 miljard euro. Ondernemen gaat altijd met ups en downs, dat weten de adviseurs van Frisse Start als geen ander.

Adviseren en realiseren
Maar gaat het nu wel erg down met de zaak en kun jij je rekeningen steeds slechter betalen? Of wordt je voorraad steeds dunner? Maak dan de balans op met een ondernemende adviseur. Iemand die echt naar jouw bedrijf kijkt en je werkelijk goed kan adviseren. Bovendien blijft het niet bij een advies. Nee, Frisse Start Adviseurs realiseren ook. Samen met jou brengen zij je bedrijf op stoom.

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je de crisis te lijf en praten met een echte adviseur? Bel of mail met Mark of met een van onze andere adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor slechts 10 euro (een symbolisch bedrag dat wij schenken aan het goede doel) luisteren wij naar je en krijg je een aantal creatieve oplossingen waarmee je direct aan de slag kunt. Maak daarom vandaag nog een afspraak met je perfecte sparringpartner.
 

Bron faillissementscijfers: Graydon