Goede raad is niet duur

Drie creatieve oplossingen
voor 10 euro

Maak een afspraak voor een
vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

 
Print Deel

Mark Maasdam

Mark Maasdam, Frisse Start Adviseur

Specialisme: Frisse Start Traject

Als eigenaar van verschillende bedrijven – waaronder Frisse Start – weet ik als geen ander hoe het is om elke dag weer te ondernemen. En na 25 jaar vind ik het nog steeds geweldig. Ik weet dat jouw dag nooit hetzelfde is. Dan weer is het vernieuwend, uitdagend, soms heel spannend en ook wel eens erg lastig. Maar wat ik weet, is dat focus essentieel is. En dat jij je energie vooral moet stoppen in die dingen waar jezelf ook energie van krijgt. Dat maakt ondernemen niet alleen nog leuker, maar ook succesvoller. Als Adviseur help ik je daarbij.

De trajecten van Frisse Start zijn ontstaan toen de resultaten van mijn eerste bedrijf tegenvielen. Een general manager stond aan het roer terwijl ik bezig was een bedrijf op te zetten in het buitenland. Vier jaar later kwam ik terug en mijn onderneming bleek er anders voor te staan dan ik in de rapportages dacht te hebben gelezen. Ik keerde terug als directeur en bekeek de onderneming met een frisse blik. Dit traject duurde een jaar. Het resultaat: hogere omzet, efficiëntere inkoop, meer betrokkenheid, duidelijkere structuur, gemotiveerde medewerkers en vooral weer winstgevend. Later heb ik hetzelfde traject bij mijn bedrijf in Australië geklaard en het Frisse Start Traject was geboren. Al veel ondernemingen profiteerden van deze trajecten en ook individuele ondernemers hebben al baat gehad bij onze diensten Frisse Start Advies en Frisse Start Coaching.

De diensten van Frisse Start zijn ideaal als ondernemen niet lukt. Of niet direct of niet meer. Als zeer ervaren Adviseur help ik je weer alles uit jezelf, je medewerkers en je onderneming te halen wat erin zit. Zie jij het al voor je? Bel of mail me dan!

Tel: 06-5318 4945

E-mail: mark.maasdam@frissestart.com